Tel: 054/59 62 20

Ondergronds

Indien u het geluk heeft te kunnen genieten van een prachtig uitzicht twijfelt u misschien over de aanschaf van een propaangastank omdat deze niet in het plaatje past. Een ondergrondse tank is de onzichtbare milieuvriendelijke leverancier van een aanzienlijke hoeveelheid energie om uw gezin alle comfort te bieden bij diverse toepassingen.
 
Als u opteert voor automatische vulling kan u zelfs volledig het bestaan van uw tank vergeten. Wij garanderen u een onberispelijke service om op regelmatige basis de tank bij te vullen zodat u niet aan propaan hoeft te denken.
 
Ook over de plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken: onze vaste professionele medewerkers starten met de graafwerken, stabiliseren uw tank op een betonnen sokkel, koppelen de toevoerleiding aan en laten uw terrein weer netjes achter.

In onze verkoopprijzen zit steeds de plaatsing en verbinding van de tank aan de bestaande leiding inbegrepen. Op verzoek maken wij u na een vrijblijvend plaatsbezoek graag een offerte voor de aansluiting tot aan de verwarmingstoestellen, klaar voor gebruik!